Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

Advies nodig ?

U heeft een specifieke vraag over detergenten?  Aarzel niet om ons te contacteren

labsExtranet


Wie zijn wij ?

Profiel van Chemical Products R. Borghgraef N.V.


Chemical Products R. Borghgraef N.V. is ongeveer 50 jaar actief in de reinigingsector. Chemical Products R. Borghgraef N.V. is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor professioneel gebruik in laboratoria, medische en ziekenhuissector en in de tal van andere sectoren zoals farmaceutische nijverheid, electronica, optische en glasindustrie. De detergenten worden hoofdzakelijk onder de naam RBS verkocht.

Door zijn ervaring, innovatiekracht en marktkennis werkt Chemical Products R. Borghgraef N.V. constant aan de verbetering van zijn bestaande en aan de ontwikkeling van nieuwe reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Dit om te voldoen aan de vele noden van zijn klanten. Sinds vele jaren voeren wij een researsch- en ontwikkelingspolitiek die resulteert in de productie van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die voldoen aan de meest recente Europese en internationale reglementeringen.

Chemical Products R. Borghgraef N.V. verdeelt rechtstreeks zijn producten in België en in het Groothertogdom Luxemburg. Zijn eigen filiaal Traitements Chimique de Surfaces S.A.R.L. staat in voor de commercialisering en de distributie van het RBS-gamma in Frankrijk. Wereldwijd in alle andere landen gebeurt de verdeling van RBS producten via een netwerk van gespecialiseerde distributeurs.
Vie Privée | Notices légales | Links