Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

Advies nodig ?

U heeft een specifieke vraag over detergenten?  Aarzel niet om ons te contacteren

labsExtranet


Klantendienst

Onze ondersteuningen


De service voor en aan de klanten was een heel belangrijk gegeven bij de start en de verdere commerciële uitbouw van Chemical Products R. Borghgraef N.V. Of het nu bijstand betreft bij het zoeken naar producten op maat, verwerking en opvolging van bestelling tot levering, dienst na verkoop, de klantentevredenheid is van prioritair belang en wij dragen die hoog in ons vaandel.

Onze commerciële afdeling staat garant om adequate oplossingen te plaatsen naast noden van de klant. Naast het op punt houden van het bestaande productengamma, doet Chemical Products R. Borghgraef N.V. ook aan research en ontwikkeling om te voldoen aan soms specifieke eisen, zowel voor laboratoria als voor de medische- en industriële sector.

Het beheer, de bevestiging en de opvolging van de bestellingen wordt verzekerd door de bestel- en facturatiedienst. Zij beantwoorden op ieder moment al uw vragen in verband met de levering van uw order.

Uiteindelijk is er ook nog onze dienst ‘ondersteuning’ die zich inlaat met de stroom van productinformatie, technische- en veiligheidsgegevens en ook alle vragen beantwoordt betreffende dienst na verkoop.

U bent klant bij Chemical Products R. Borghgraef N.V. ? Uw appreciatie, opmerkingen of eventuele suggesties over onze producten / diensten interesseren ons. Bedankt om de vragenlijst voor de tevredenheidsenquête in te vullen en ons via fax +32 2 332 08 05 of via e-mail rbs@rbs-cp.be terug te sturen.
Vie Privée | Notices légales | Links