Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsBiotechnologie Onze toepassingen


In deze topsector die dankzij genetisch vernuft molecule- en cellenverloop uitbaat bieden de RBS detergenten een oplossing voor de validering van reinigingcycli voor uitrustingen voor massaproductie van cellen en micro-organismen.

De RBS detergenten aangewend voor plaatselijke reiniging (door middel van onderdompeling, circulatie of bevochtiging) van productieuitrustingen, gistingsbaden, buisleidingen, roestvrij-stalen oppervlakken, glas, teflon, verwijderen vlekkeloos residu’s van bio-opeenstapelingen, enzymen, reageermiddelen, zouten en andere anorganische resten.

labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 35 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen. Is ongevoelig voor waterhardheid.
Het reinigingsmiddel RBS 50 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 710 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent en is geschikt voor plaatselijke reiniging (cleaning-in-place)
Het reinigingsmiddel RBS IND 740 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS IND 740 vervangt RBS pF / industrie.
Het reinigingsmiddel RBS IND 755 is een chloorvrij, fosfaatvrij, NTA-vrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. De RBS IND 755 is geschikt voor automatische wasmachines en systemen van plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) door middel van onderdompeling, circulatie, besproeiing.
Het product RBS IND 851 is een licht alkalisch, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.

RBS 35 Concentrate

Polyvalent detergent

Manuele reiniging, inweking of gebruik in ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product


Vie Privée | Notices légales | Links