Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsChemie & Petrochemie Onze toepassingen


In deze sector worden de RBS detergenten gebruikt voor plaatselijke reiniging door inweking, schommeling /beweging, circulatie of bevochtiging van baden, reactoren, pijpleidingen en andere productieuitrustingen.

Zij het in de onderzoekscentra, analyselabo’s of in de productiecentra, de RBS detergenten zorgen door het oplosbaar maken, emulgeren, of door verspreiding / afscheiding voor de makkelijke verwijdering van vetten, olieën, koolwaterstoffen, bitumen, anorganische residu’s, e.a. ...

De RBS detergenten zijn makkelijk en volledig met water afspoelbaar zonder sporen of films na te laten.

labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 35 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen. Is ongevoelig voor waterhardheid.
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 705 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, licht-schuimend detergent en is geschikt voor plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) van opslagtanks en productieuitrustingen in roestvrij staal.
Het reinigingsmiddel RBS IND 710 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent en is geschikt voor plaatselijke reiniging (cleaning-in-place)
Het reinigingsmiddel RBS IND 740 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS IND 740 vervangt RBS pF / industrie.
Het reinigingsmiddel RBS IND 743 is een krachtig, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent en is geschikt voor manuele reiniging en ontvetting, voor inweking en voor gebruik in ultrasoonbaden. RBS IND 743 vervangt RBS SERICLEAN.
Het reinigingsmiddel RBS IND 755 is een chloorvrij, fosfaatvrij, NTA-vrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. De RBS IND 755 is geschikt voor automatische wasmachines en systemen van plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) door middel van onderdompeling, circulatie, besproeiing.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.

RBS LVA

Krachtig reinigings- en ontvettingsmiddel

Gebruik in automatische wasmachines of ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product
Vie Privée | Notices légales | Links