Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsElectronica Onze toepassingen


In deze sector munt het performante RBS gamma uit door te voldoen aan de meest veeleisende noden van reiniging. De RBS detergenten maken oppervlakken residu-vrij, verwijderen overtollige geleidende deeltjes en verzekeren zo een hoger rendement in de volgende productiefazen.

De RBS detergenten verzekeren een grondige reiniging van:
  •  Gemetalliseerde synthetische materialen, printplaten, electrische contacten, lasnaden, etsplaten, electronische componenten, plastic voorwerpen, ...
  • Kwartsglas en fotomaskers in de productie van geïntegreerde circuits.
  • Siliciumplaten voor gebruik in fotovoltaïsche zonnecellen,
  • Kwartsplaten, arsenicumverbindingen met Gallium, Germanium, ...voor geïntegreerde circuits en andere electronische hulpmiddelen in de ‘High-Tech’ industrie.
  • Gietvormen voor de productie van printplaten

De RBS producten verwijderen evenzeer: olieën, synthetische stopverf, polymeren, vernis, lijmen, snijolie, geleidingsresidu’s, pollijstmengelingen, hars,...

labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 25 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS 35 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen. Is ongevoelig voor waterhardheid.
Het reinigingsmiddel RBS 50 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 740 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS IND 740 vervangt RBS pF / industrie.
Het reinigingsmiddel RBS IND 826 is een neutraal, vloeibaar, geconcentreerd, schuimend detergent en is geschikt voor reiniging door inweking en in ultrasoonbaden. RBS IND 826 vervangt RBS NEUTRAL / industrie.
Het product RBS IND 851 is een licht alkalisch, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS IND 940 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van organische zuren. Het is geschikt voor manuele reiniging, inweking en gebruik in ultrasoonbaden.
Het product RBS NA 2 is een neutraliserend zuur spoelmiddel op basis van fosforzuur en is geschikt voor de voorwas en spoelcyclus in automatische afwasmachines.
Sterk reinigings - /oplosmiddel Geschikt voor manuele reiniging, door verstuiving, inweking en gebruik in ultrasoonreinigers.

RBS 25 Concentrate

Polyvalent geconcentreerd reinigingsmiddel

Manuele reiniging, inweking of gebruik in ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product


Vie Privée | Notices légales | Links