Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsFarmaceutica & Cosmetica Onze toepassingen


De RBS detergenten bieden volwaardige oplossingen voor reinigingsprocédés door onderdompeling, voor de reiniging ter plaatse door circulatie of  door bevochtiging – verstuiving van binnen- en buitenwanden van vaten.

Het betreft hier hoofdzakelijk de reiniging van baden en uitrustingen voor de productie van geneesmiddelen, paramedische of cosmetische producten.

De RBS detergenten reinigen menginstallaties, reactoren, leidingen, tablet- en pastillepersen, van alle types van oppervlakken in contact met het product en verwijderen gegarandeerd onoplosbare residu’s, zalven, olieën,vetten, chemische oplossingen, kleurstoffen, proteïnen, vaseline, parfums, crèmes, silicone, metaaloxydes, zouten.labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 25 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS 50 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS B 136 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, niet-schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van fosforzuur. Het is geschikt voor reiniging in automatische wasmachines en plaatselijke reinigingssystemen. (Cleaning-in-place)
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 705 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, licht-schuimend detergent en is geschikt voor plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) van opslagtanks en productieuitrustingen in roestvrij staal.
Het reinigingsmiddel RBS IND 710 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent en is geschikt voor plaatselijke reiniging (cleaning-in-place)
Het reinigingsmiddel RBS IND 755 is een chloorvrij, fosfaatvrij, NTA-vrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. De RBS IND 755 is geschikt voor automatische wasmachines en systemen van plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) door middel van onderdompeling, circulatie, besproeiing.
Het reinigingsmiddel RBS IND 940 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van organische zuren. Het is geschikt voor manuele reiniging, inweking en gebruik in ultrasoonbaden.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.

RBS IND 710

Fosfaatvrij detergent

Voor "cleaning-in-place" door circulatie, inweking of verstuiving

Meer inlichtingen over dit product

Een nieuwe brochure met de RBS oplossingen voor reinigingsprocédés in de farmaceutische sector is beschikbaar.

Vie Privée | Notices légales | Links