Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsGlas & Optiek Onze toepassingen


De RBS detergenten bieden bewezen diensten bij de performante reiniging bij producenten van ‘High-Tech’ glas, dubbel glas, architecturaal- en designglas, zonnewerend glas, veiligheidsglas, autoruiten, spiegels, glas voor maritieme toepassingen, microscoopplaatjes, fijn glas (LCD), ...

Loepzuivere oppervlakken (vrij van deeltjes en residu’s) zijn strikt noodzakelijk om een kwalitatief hoogstaand eindproduct te verzekeren.
De RBS reinigingsmiddelen verwijderen gegarandeerd alle resten van vetten, olieën, stofdeeltjes, ...en zijn ook geschikt voor ’soft’reiniging van oppervlakken en plexiglas. (organisch glas)

In de optische industrie garanderen de RBS reinigingsmiddelen een hoge graad van zuiverheid voor oppervlakken die bevuild waren met alle denkbare residu’s die interferenties kunnen veroorzaken in het verdere verloop naar een afgewerkte lenzen.

labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 25 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen.
Het product RBS 48 S is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS 50 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
Het product RBS A 888 is een gebruiksklare reinigingsoplossing op basis van isopropylalcohol bestemd voor manueel gebruik.
Het product RBS B 110 is een gebruiksklare detergentenoplossing bestemd voor manuele reiniging van oppervlakken en plexiglas. (organisch glas)
Het reinigingsmiddel RBS B 136 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, niet-schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van fosforzuur. Het is geschikt voor reiniging in automatische wasmachines en plaatselijke reinigingssystemen. (Cleaning-in-place)
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 740 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS IND 740 vervangt RBS pF / industrie.
Het reinigingsmiddel RBS IND 826 is een neutraal, vloeibaar, geconcentreerd, schuimend detergent en is geschikt voor reiniging door inweking en in ultrasoonbaden. RBS IND 826 vervangt RBS NEUTRAL / industrie.
Het product RBS IND 851 is een licht alkalisch, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS IND 940 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van organische zuren. Het is geschikt voor manuele reiniging, inweking en gebruik in ultrasoonbaden.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.
Sterk reinigings - /oplosmiddel Geschikt voor manuele reiniging, door verstuiving, inweking en gebruik in ultrasoonreinigers.

RBS 50

Niet schuimend detergent

Geschikt voor automatische wasmachines

Meer inlichtingen over dit product
Vie Privée | Notices légales | Links