Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsMetaalindustrie Onze toepassingen


De RBS detergenten reinigen en ontvetten heel doeltreffend metalen voorwerpen en –oppervlakken (zowel gegoten als gesmeed). Ze zorgen voor de nodige zuiverheid alvorens de metalen voorwerpen of –oppervlakken te bekleden, verven, glazuren, te lijmen of op een of andere wijze te behandelen.

Aangepaste producten om dragers te reinigen en te verwijderen residu’s:

  • Alkalische detergenten: voor reiniging en krachtige ontvetting van metalen voorwerpen en –oppervlakken in roestvrij staal, verchroomd staal, edelmetalen (goud, zilver, platina) en alle andere metalen of legeringen die niet gevoelig zijn voor alkalische producten. Verwijdering van olieën, metaaldeeltjes, Siliconenolie, antikleefstoffen gebruikt bij gietvormen.
  • Zure detergenten: verwijderen metaaloxydes, carbonsporen, kalkaanslag, zouten... en geven de originele glans terug aan metalen voorwerpen na thermische of andere behandelingen.
  • Neutrale detergenten: zachte, neutrale reiniging voor base- of zuurgevoelige metalen zoals, koper, messing, brons, aluminium, zink, tin, ...


labsOnze oplossingen Onze productenlijst


Het reinigingsmiddel RBS 35 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen. Is ongevoelig voor waterhardheid.
Het reinigingsmiddel RBS B 136 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, niet-schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van fosforzuur. Het is geschikt voor reiniging in automatische wasmachines en plaatselijke reinigingssystemen. (Cleaning-in-place)
De RBS HDS 12 is een zachte vloeibare handzeep voor het frequent wassen van handen.
De RBS HDS 15 is een licht-geparfumeerde vloeibare bacteriële handzeep. Door een licht-zure pH waarde en de hydraterende agentia is de RBS HDS 15 speciaal aanbevolen voor het frequent wassen van de handen.
Hydro-alcoholische gel. Geschikt voor handdesinfectie in laboratoria, ziekenhuizen en collectiviteiten. Helpt de verspreiding van besmettelijke kiemen te vermijden. Beschikbaar met een aangenaam parfum (groene thee). Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF75.
Hydro-alcoholische lotion. Decontaminerende lotion met alcohol voor handdesinfectie. Actief tegen bacteriën en schimmels. Toegelaten als biocide. Toelatingsnummer: NOTIF74.
Het reinigingsmiddel RBS IND 700 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS IND 740 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS IND 740 vervangt RBS pF / industrie.
Het reinigingsmiddel RBS IND 743 is een krachtig, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent en is geschikt voor manuele reiniging en ontvetting, voor inweking en voor gebruik in ultrasoonbaden. RBS IND 743 vervangt RBS SERICLEAN.
Het reinigingsmiddel RBS IND 755 is een chloorvrij, fosfaatvrij, NTA-vrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. De RBS IND 755 is geschikt voor automatische wasmachines en systemen van plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) door middel van onderdompeling, circulatie, besproeiing.
Het reinigingsmiddel RBS IND 826 is een neutraal, vloeibaar, geconcentreerd, schuimend detergent en is geschikt voor reiniging door inweking en in ultrasoonbaden. RBS IND 826 vervangt RBS NEUTRAL / industrie.
Het product RBS IND 851 is een licht alkalisch, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS IND 940 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van organische zuren. Het is geschikt voor manuele reiniging, inweking en gebruik in ultrasoonbaden.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.
Het product RBS NA 2 is een neutraliserend zuur spoelmiddel op basis van fosforzuur en is geschikt voor de voorwas en spoelcyclus in automatische afwasmachines.
Sterk reinigings - /oplosmiddel Geschikt voor manuele reiniging, door verstuiving, inweking en gebruik in ultrasoonreinigers.

RBS IND 826

Neutraal reinigingsmiddel

Inweking en gebruik in ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product
Vie Privée | Notices légales | Links