Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]
Medische instrumenten en –uitrustingen Manuele reinigingInwekingUltrasoonbadenAutomatische wasmachines Handenhygiëne handdesinfectieHandwas

labsExtranet


labsAutomatische wasmachines Behandeling van instrumenten en uitrustingen


De behandeling in een automatische machine laat toe om grotere hoeveelheden instrumenten en voorwerpen gelijktijdig te reinigen en te ontsmetten. Deze manier van werken is zeer veilig en laat toe een reinigingsprocedure te valideren die steeds kan herhaald worden.

In de sterilisatie-/ ontsmettingsafdelingen van ziekenhuizen kan de automatische machine het thermisch ontsmetten en wassen combineren door te werken aan hoge temperatuur.
De manden en de interne onderdelen van de machines zijn aanpasbaar voor verschillende types van instrumenten en uitrustingen. (bvb holle of buikvormige voorwerpen)

Het machinaal behandelen laat ook toe om de was-, neutralisatie- en spoelcyclus te combineren en op die manier een hoge waskwaliteit te garanderen.
De RBS producten kunnen gebruikt worden in verschillende types van machines:

  • Monoblokmachine
  • Multiblokmachine (wastunnel)
  • Wascabine ( voor grotere voorwerpen als bvb roltafels en beddenframes )


labsOnze oplossingen Voor de behandeling in wasmachines


Het reinigingsmiddel RBS IND 500 MD is een Chloorhoudend, geconcentreerd, vloeibaar, niet-schuimend detergent bestemd voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS M 456 is een chloorvrij, fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in automatische wasmachines en -tunnels.
Het product RBS M 565 is een neutraal, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines, -tunnels en –cabines.

RBS M 675

Zuur spoelmiddel
Versnelt het droog

Gebruik in automatische wasmachines, wastunnels of -cabines

Meer inlichtingen over dit product

Catalogus (volledige gamma)
Vie Privée | Notices légales | Links