Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

Advies nodig ?

U heeft een specifieke vraag over detergenten?  Aarzel niet om ons te contacteren

labsExtranet


labsLaboratoria Onze producten bestemd voor de laboratoria

De detergenten uit het RBS gamma worden gebruikt in diverse laboratoria (analyse, controle, onderzoek & ontwikkeling, universiteiten, onderzoeksinstellingen, medische, industriële,etc) voor de reiniging van laboglaswerk en –uitrustingen in plastic, porselein, keramiek, kwarts, roestvrij staal en andere courant gebruikte materialen. Ze verwijderen op een doeltreffende manier de meeste residu’s zoals vetten, oliën, chemische- en distillatieresidu’s, proteïnen, bloed en bloedderivaten, biologische residu’s, radioactieve elementen.

Het gebruik van RBS reinigingsmiddelen biedt de volgende voordelen:

  • Veiligheid: Bij normale gebruiksomstandigheden veroorzaken de RBS reinigingsoplossingen geen luchtverontreiniging, geen gezondheidsrisico’s en geen onaangename geurhinder voor de gebruiker. De oppervlakte-actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar.
  • Doeltreffendheid: De RBS detergenten vormen een alternatief voor gevaarlijke zuurmengelingen (bvb sulfochroomzuur). Ze hebben een hoge emulgatie, bevochtigings- en verspredingsvermogen. Hierdoor verwijderen ze de hardnekkigste residu’s op laboglaswerk.
  • Afspoelbaarheid: De RBS producten zijn makkelijk en volledig afspoelbaar. De gereinigde oppervlakken zijn gegarandeerd vrij van residu’s en vuilsporen die verdere analyses zouden kunnen beïnvloeden.
  • Zuinigheid: Door de lage gebruiksconcentraties zijn de RBS detergenten zuinig in verbruik en hebben een uiterst gunstige prijs – kwaliteitsverhouding.

Glaswerk en laboratoriumuitrustingen

Manuele reiniging Inweking Ultrasoonbaden Automatische wasmachines

Handenhygiëne

handdesinfectie Handwas

RBS T 105

Polyvalent detergent

Manuele reiniging, inweking of gebruik in ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product

Catalogus (volledige gamma)
Vie Privée | Notices légales | Links