Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsAutomatische wasmachines Reiniging van glaswerk en uitrustingen


Het machinaal wassen laat toe om grotere hoeveelheden glaswerk gelijktijdig te behandelen. Deze manier van werken is zeer veilig en laat toe een reinigingsprocedure vast te leggen die steeds kan herhaald worden.

De manden en de interne onderdelen van de machines zijn aanpasbaar aan verschillende types van voorwerpen. (holle-, buikvormige-, of recipiënten met buisopeningen, etc)

Het machinaal wassen laat ook toe om de was-, neutralisatie- en spoelcyclus te combineren en op die manier een kwalitatief hoogstaand resultaat te garanderen.

labsOnze oplossingen Voor de reiniging in wasmachines


Het product RBS 48 S is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS 50 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS 50 pF is een fosfaatvrij vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. Het is geschikt voor reiniging in ultrasoonbaden en voor gebruik in automatische wasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS A 156 is een chloorvrij, fosfaatvrij, NTA-vrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, niet-schuimend detergent. De RBS A 156 is geschikt voor automatische wasmachines en systemen van plaatselijke reiniging (cleaning-in-place) door middel van onderdompeling, circulatie, besproeiing.
Het product RBS A 261 is een licht alkalisch, vloeibaar, geconcentreerd, niet-schuimend detergent voor reiniging in automatische wasmachines.
Reinigingsmiddel voor gevoelige instrumenten en uitrustingen Gebruik in automatische wasmachines
Het reinigingsmiddel RBS A 285 SOLID pF is een fosfaatvrij, licht-schuimend alkalisch detergent in poedervorm voor gebruik in automatische afwasmachines.
Het product RBS A 375 is een neutraliserend zuur spoelmiddel op basis van organische zuren en is geschikt voor de voorwas en spoelcyclus in automatische afwasmachines.
Het reinigingsmiddel RBS B 136 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, niet-schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van fosforzuur. Het is geschikt voor reiniging in automatische wasmachines en plaatselijke reinigingssystemen. (Cleaning-in-place)
Het product RBS NA 2 is een neutraliserend zuur spoelmiddel op basis van fosforzuur en is geschikt voor de voorwas en spoelcyclus in automatische afwasmachines.
Het product RBS NA 3 is een neutraliserend zuur spoelmiddel op basis van azijnzuur en is geschikt voor de voorwas en spoelcyclus in automatische afwasmachines.
Het product RBS R 60 is een specifiek zuur spoelmiddel op basis van fosforzuur en is bestemd voor de spoelcyclus in automatische wasmachines.
Het product RBS R 60 pF is een specifiek zuur spoelmiddel op basis van organische zuren en is bestemd voor de spoelcyclus in automatische wasmachines.

RBS 50

Niet schuimend detergent

Geschikt voor automatische wasmachines

Meer inlichtingen over dit product

Catalogus (volledige gamma)
Vie Privée | Notices légales | Links