Competence in cleaning
Talen
[Nederlands]

labsExtranet


labsInweking Reiniging van glaswerk en uitrustingen


Deze procedure vergt geen enkele extra mechanische actie. De RBS reinigingsoplossing zorgt door haar verspreidings-, bevochtigings- en emulgatievermogen voor de volledige verwijdering van vuil en residu’s.

De doeltreffendheid van een behandeling door inweking kan vergroot worden door de concentratie en/of de temperatuur van de gebruikte reinigingsoplossing te verhogen. De gereinigde voorwerpen worden gespoeld door onderdompeling of onder stromend water.
Voor een optimaal resultaat is het soms nodig langdurige inweektijden toe te passen.

labsOnze oplossingen Voor inweking van glaswerk en uitrustingen


Het reinigingsmiddel RBS 25 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS 35 Concentrate is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen. Is ongevoelig voor waterhardheid.
Reinigings- en decontaminatiemiddel voor radioactieve oppervlakken. Voor manueel gebruik en inweking.
Het reinigingsmiddel RBS T 105 is een vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is geschikt voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor borstelsystemen.
Het reinigingsmiddel RBS T 115 is een fosfaatvrij, vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch, schuimend detergent. Het is bestemd voor manueel gebruik, gebruik in ultrasoonbaden, voor inweking en voor reiniging door middel van borstelsystemen. RBS T 115 vervangt RBS pF /laboratoria .
Het reinigingsmiddel RBS T 120 is een krachtig vloeibaar, geconcentreerd, alkalisch detergent voor manuele reiniging, ontvetting en inweking en gebruik in ultrasoonbad.
Polyvalent vloeibaar reinigingsmiddel Voor gebruik in ultrasoonbaden
Het reinigingsmiddel RBS T 230 is een neutraal, vloeibaar, geconcentreerd, schuimend detergent en is geschikt voor reiniging door inweking en in ultrasoonbaden. RBS T 230 vervangt RBS NEUTRAL / laboratoria.
Zuur reinigings-, ontkalkings- en desoxidatiemiddel voor manueel gebruik of voor inweking.
Het reinigingsmiddel RBS T 310 is een vloeibaar, geconcentreerd, zuur, schuimend detergent, ontkalkings- en desoxydatiemiddel op basis van organische zuren. Het is geschikt voor manuele reiniging, inweking en gebruik in ultrasoonbaden.
Zuur reinigings- en desoxydatiemiddel Manueel gebruik, voor inweking en gebruik in ultrasoonbaden

RBS T 105

Polyvalent detergent

Manuele reiniging, inweking of gebruik in ultrasoonbaden

Meer inlichtingen over dit product

Catalogus (volledige gamma)
Vie Privée | Notices légales | Links