Oplossingen voor onderzoekslaboratoria

De detergenten uit het RBS gamma worden gebruikt in diverse laboratoria (analyse, controle, onderzoek & ontwikkeling, universiteiten, onderzoeksinstellingen, medische, industriële,etc) voor de reiniging van laboglaswerk en –uitrustingen in plastic, porselein, keramiek, kwarts, roestvrij staal en andere courant gebruikte materialen. Ze verwijderen op een doeltreffende manier de meeste residu’s zoals vetten, oliën, chemische- en distillatieresidu’s, proteïnen, bloed en bloedderivaten, biologische residu’s, radioactieve elementen.

Het gebruik van RBS reinigingsmiddelen biedt de volgende voordelen:

  • Veiligheid: Bij normale gebruiksomstandigheden veroorzaken de RBS reinigingsoplossingen geen luchtverontreiniging, geen gezondheidsrisico’s en geen onaangename geurhinder voor de gebruiker. De oppervlakte-actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar.
  • Doeltreffendheid: De RBS detergenten vormen een alternatief voor gevaarlijke zuurmengelingen (bvb sulfochroomzuur). Ze hebben een hoge emulgatie, bevochtigings- en verspredingsvermogen. Hierdoor verwijderen ze de hardnekkigste residu’s op laboglaswerk.
  • Afspoelbaarheid: De RBS producten zijn makkelijk en volledig afspoelbaar. De gereinigde oppervlakken zijn gegarandeerd vrij van residu’s en vuilsporen die verdere analyses zouden kunnen beïnvloeden.
  • Zuinigheid: Door de lage gebruiksconcentraties zijn de RBS detergenten zuinig in verbruik en hebben een uiterst gunstige prijs – kwaliteitsverhouding.

Brochure - RBS detergenten voor laboratoria

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.