Farmaceutisch

De RBS detergenten bieden volwaardige oplossingen voor reinigingsprocessen door onderdompeling, voor de reiniging ter plaatse door circulatie of  door bevochtiging – verstuiving van binnen- en buitenwanden van vaten.

Het betreft hier hoofdzakelijk de reiniging van baden en uitrustingen voor de productie van geneesmiddelen, paramedische of cosmetische producten.

De RBS detergenten reinigen menginstallaties, reactoren, leidingen, tablet- en pastillepersen, van alle types van oppervlakken in contact met het product en verwijderen gegarandeerd onoplosbare residu’s, zalven, olieën,vetten, chemische oplossingen, kleurstoffen, proteïnen, vaseline, parfums, crèmes, silicone, metaaloxydes, zouten.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.