Elektronica & Halfgeleiders

In deze sector munt het performante RBS gamma uit door te voldoen aan de meest veeleisende noden van reiniging. De RBS detergenten maken oppervlakken residu-vrij, verwijderen overtollige geleidende deeltjes en verzekeren zo een hoger rendement in de volgende productiefazen.


De RBS detergenten verzekeren een grondige reiniging van:

  •  Gemetalliseerde synthetische materialen, printplaten, electrische contacten, lasnaden, etsplaten, electronische componenten, plastic voorwerpen, ...
  • Kwartsglas en fotomaskers in de productie van geïntegreerde circuits.
  • Siliciumplaten voor gebruik in fotovoltaïsche zonnecellen,
  • Kwartsplaten, arsenicumverbindingen met Gallium, Germanium, ...voor geïntegreerde circuits en andere electronische hulpmiddelen in de ‘High-Tech’ industrie.
  • Gietvormen voor de productie van printplaten


De RBS producten verwijderen evenzeer: olieën, synthetische stopverf, polymeren, vernis, lijmen, snijolie, geleidingsresidu’s, pollijstmengelingen, hars,...

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.