Elektronica & Halfgeleiders

In deze sector munt het performante RBS gamma uit door te voldoen aan de meest veeleisende noden van reiniging. De RBS detergenten maken oppervlakken residu-vrij, verwijderen overtollige geleidende deeltjes en verzekeren zo een hoger rendement in de volgende productiefazen.


De RBS detergenten verzekeren een grondige reiniging van:

  •  Gemetalliseerde synthetische materialen, printplaten, electrische contacten, lasnaden, etsplaten, electronische componenten, plastic voorwerpen, ...
  • Kwartsglas en fotomaskers in de productie van geïntegreerde circuits.
  • Siliciumplaten voor gebruik in fotovoltaïsche zonnecellen,
  • Kwartsplaten, arsenicumverbindingen met Gallium, Germanium, ...voor geïntegreerde circuits en andere electronische hulpmiddelen in de ‘High-Tech’ industrie.
  • Gietvormen voor de productie van printplaten


De RBS producten verwijderen evenzeer: olieën, synthetische stopverf, polymeren, vernis, lijmen, snijolie, geleidingsresidu’s, pollijstmengelingen, hars,...

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.