Glas & Optiek

De RBS detergenten bieden bewezen diensten bij de performante reiniging bij producenten van ‘High-Tech’ glas, dubbel glas, architecturaal- en designglas, zonnewerend glas, veiligheidsglas, autoruiten, spiegels, glas voor maritieme toepassingen, microscoopplaatjes, fijn glas (LCD), ...

Loepzuivere oppervlakken (vrij van deeltjes en residu’s) zijn strikt noodzakelijk om een kwalitatief hoogstaand eindproduct te verzekeren.
De RBS reinigingsmiddelen verwijderen gegarandeerd alle resten van vetten, olieën, stofdeeltjes, ...en zijn ook geschikt voor ’soft’reiniging van oppervlakken en plexiglas. (organisch glas)

In de optische industrie garanderen de RBS reinigingsmiddelen een hoge graad van zuiverheid voor oppervlakken die bevuild waren met alle denkbare residu’s die interferenties kunnen veroorzaken in het verdere verloop naar een afgewerkte lenzen.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.