Metallurgie & Mechanica

De RBS detergenten reinigen en ontvetten heel doeltreffend metalen voorwerpen en –oppervlakken (zowel gegoten als gesmeed). Ze zorgen voor de nodige zuiverheid alvorens de metalen voorwerpen of –oppervlakken te bekleden, verven, glazuren, te lijmen of op een of andere wijze te behandelen.

Aangepaste producten om dragers te reinigen en te verwijderen residu’s:

  • Alkalische detergenten: voor reiniging en krachtige ontvetting van metalen voorwerpen en –oppervlakken in roestvrij staal, verchroomd staal, edelmetalen (goud, zilver, platina) en alle andere metalen of legeringen die niet gevoelig zijn voor alkalische producten. Verwijdering van olieën, metaaldeeltjes, Siliconenolie, antikleefstoffen gebruikt bij gietvormen.
  • Zure detergenten: verwijderen metaaloxydes, carbonsporen, kalkaanslag, zouten... en geven de originele glans terug aan metalen voorwerpen na thermische of andere behandelingen.
  • Neutrale detergenten: zachte, neutrale reiniging voor base- of zuurgevoelige metalen zoals, koper, messing, brons, aluminium, zink, tin, ...

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.