Verdeling

Zowel de sociale zetel als de productie-eenheid van Chemical Products R. Borghgraef bevinden zich op de site in Vorst – Brussel in België. De Belgische vestiging verzekert de rechtstreekse distributie in België en het Groothertogdom van Luxemburg.

Chemical Products R. Borghgraef N.V. verzekert eveneens de bevoorrading van de verschillende wereldmarkten, ofwel door rechtstreeks contact met de klant, ofwel via erkende verdelers. Dit met uitzondering van Frankrijk waar de distributie gebeurt door toedoen van zijn eigen filiaal ‘Traitements Chimiques de Surfaces S.A.R.L.’.

Aarzel niet ons te contacteren om meer informatie te ontvangen over de dichtsbijzijnde RBS verdeler.

RBS verdeler worden

Interesse voor de verdeling van RBS producten ?

U bent geïnteresseerd in de verdeling van RBS producten. Aarzel niet ons te contacteren om een eerste contact te leggen en kennis te maken met de voorwaarden en condities voor de verdeling van onze producten.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.