Manuele reiniging - Inweking - Ultrasoonbaden

Manuele reiniging:

De manuele reiniging is in combinatie met RBS detergenten een makkelijk toepasbaar basisreinigingsprocédé, vooral wanneer het slechts een beperkt aantal te reinigen voorwerpen betreft.

De manuele reiniging door middel van borsteltjes of sponzen wordt aangeraden voor het wassen van voorwerpen van gemiddelde grootte (reageerbuisjes, maatcilinders, titreerbuizen, rondbodemkolven, buretten, etc)

De te reinigen voorwerpen worden eerst bevochtigd met of ondergedompeld in de RBS reinigingsoplossing die vervolgens inwerkt op het vuil. Met behulp van een borstel of een spons wordt het vuil verwijderd.
De gereinigde voorwerpen spoelen door onderdompeling of onder stromend water.


Inweking:

Deze procedure vergt geen enkele extra mechanische actie. De RBS reinigingsoplossing zorgt door haar verspreidings-, bevochtigings- en emulgatievermogen voor de volledige verwijdering van vuil en residu’s.

De doeltreffendheid van een behandeling door inweking kan vergroot worden door de concentratie en/of de temperatuur van de gebruikte reinigingsoplossing te verhogen. De gereinigde voorwerpen worden gespoeld door onderdompeling of onder stromend water.
Voor een optimaal resultaat is het soms nodig langdurige inweektijden toe te passen.


Ultrasoonbaden:

De doeltreffendheid van de RBS producten wordt sterk verhoogd door de mechanische actie die veroorzaakt word door ultrasone geluidsgolven. Deze procedure werkt sneller, doeltreffender en is beter controleerbaar dan de manuele reiniging.

Reiniging in ultrasoonbaden is vooral geschikt voor het wassen van kleiner glaswerk voorzien van groeven, buisopeningen, gewrichten, etc. Voor de gebruiker is dit ook een veilig procédé; geen risico op spatten. De gereinigde voorwerpen worden gespoeld door onderdompeling of onder stromend water.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.