Oplossingen voor verschillende branches

De RBS reinigingsmiddelen worden enkel gebruikt voor waterhoudende reinigingsprocédés. De oppervlakte-actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar en veilig in gebruik. De RBS reinigingsoplossingen veroorzaken noch luchtverontreiniging, noch onaangename geurhinder voor de gebruiker. Door de lage gebruiksconcentraties zijn de RBS producten zuinig in verbruik en hebben ze een uiterst gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.

De bevuiling die ontstaat door industriële producties kan van organische of van anorganische vorm zijn: proteïnes, oliën, vetten, kalk, films, pollijstingpasta’s, ... Het type van te verwijderen vuil en zijn eigenschappen variëren van geval tot geval. Het efficiëntste reinigingsmiddel kan slechts bepaald worden na elementaire testen.

Het RBS gamma biedt een grote keuze uit economische en uiterst doeltreffende detergenten voor het merendeel van de reinigingsprocédés:

  • Manuele reiniging of reiniging door inweking of onderdompeling: behandeling van kleinere onderdelen (keramiek, metaal, ...) of van grote oppervlakken (baden of andere productieuitrustingen.

  • Ultrasoonbaden: versneld reinigingsprocédé veroorzaakt door het mechanisch effect van ultrasone geluidsgolven.

  • Wasmachine, wastunnel, hogedrukreiniger: reiniging van grote metalen onderdelen, lenzen, glas, containers en andere plastic voorwerpen, losse of verwijderbare productieuitrustingen....

  • Reiniging ter plaatse: door bevochtinging, circulatie: reinigen van productieuitrustingen zonder deze evenwel te demonteren. Reiniging van buizen, pijpleidingen, vergaarbakken, filtratiesystemen, ...

  • Reinigingsystemen met borstels: reiniging van metalen stukken, silicium- of glasplaten, ... met behulp van borstelrollen.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.