RBS IND 721 - Matig alkalisch reinigingsmiddel met corrosiewerende eigenschappen

 • RBS IND 721 - Détergent moyennement alcalin à propriétés anti-corrosion

Universeel mild alkalisch reinigingsmiddel. Geschikt voor reinigingsprocessen in ultrasone tanks. Aanbevolen voor het reinigen van onderdelen en oppervlakken van aluminium.

 • Technisch gegevensblad TGB
 • Veiligheidsinformatieblad VIB

  Gegevens

  Gebruiksconcentratie (%) 1-5% v/v in water
  Verpakking 4 x 5 L doos (neem contact met ons op voor andere verpakkingen)
  pH 100% 13,1
  pH (verdund product) 10 (1%)

  Meer info

  Voordelen:

  • Geconcentreerde vloeistof
  • Bevat corrosieremmers
  • Lage gebruiksconcentratie
  • Kostenefficiënt

  RBS IND 721 wordt aanbevolen voor het reinigen en ontvetten van metalen onderdelen, gereedschappen en apparatuur in de industrie. Het biedt een hoge efficiëntie bij het verwijderen van algemene vervuiling, roet, benzineresten, snijoliën, vetten en residuen die het gevolg zijn van boor-, slijp-, polijst- en lepprocessen. RBS IND 721 biedt een hoge compatibiliteit met de meeste materialen en is geschikt voor het voorzichtig reinigen van metalen onderdelen en oppervlakken (compatibiliteitstests beschikbaar), glas en plastic. RBS IND 721 wordt met name aanbevolen voor het reinigen van carburateurs, onderdelen van thermische motoren (kettingzaag, maaiers enz.).

  Haut de la page

  Een unieke ervaring

  We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.